Herøy er kun et øyhopp fra fastlandet og Sandnessjøen, og et fantastisk utgangspunkt for en oppdagelsesreise langs Helgelandskysten. Fra Elfis er veien kort til to av de mest kjente fjellformasjonene i området – «De Syv Søstre» og «Dønnamannen».

Deler av TV serien Jenter på Hjul på TV2 ble spilt inn på Herøy. Nyt de fantastiske bildene fra vårt eldorado.

Galleri Elfi

Galleri Elfi ligger i 1 etasje i Naustet. Her kan du se malerier, malt av Elfrida, hvor mange av motivene er hentet fra helgelandskysten. Rommet er i 1.etg.i naustet og egner seg godt som møterom/fellesrom for små grupper/bedrifter.

Inneholder, foruten bord og stoler, også komfyr, kjøleskap, oppvaskmaskin, dekketøy og utstyr til 24 personer. Les mer om leie av Naustet for grupper.

Dønnamannen – en av Helgelands mest populære fjelltopper

Foto: Inge Ove Tysnes

Dønnamannen (858 m.o.h) er en av Helgelands mest spektakulære topper, og utgangspunktet for å gå opp fjellet ligger kun noen kilometer fra Elfis. Dønnmannen er regnet som en krevende tur, og en bør være fjellvant.

Se eget turforslag.

Herøy – et sykkeleldorado

krv7125

Herøy er et perfekt utgangspunkt for øyhopping med sykkel på Helgeland. Vi gir dere gode tips til turen, og har sykler til utleie.

Se også Øyhopping med sykkel på Helgelandskysten.

Etcetera – Norges mest spektakulære blomsterbutikk ?

1773_n

Besøk denne fantastiske blomsterbutikken på Herøy som er drevet av mange ganger norgesmester i blomsterdekorering.  I tillegg til et rikt utvalg av blomster har butikken også interiør, lakris og skjokolade.  Ta turen innom for det lille ekstra.

Etcetera – botaniske utskeielser m.m

Seløy Kystferie – friske turer med RIB

13879391_1273271549372995_609449964880910768_n

Seløy Kystferie kan tilby freske turer i øyriket rundt Herøy og Sandnessjøen. Her ute kan du oppleve storhavets krefter, besøke spennende fiskevær, og høre historier fra det tøffe livet til fiskebonden. …

Les mer om turene og bestill her.