Flott beliggenhet helt nede i fjæra med ett soverom, hems, bad, kjøkken og toalett. Hytta har stor terrasse. Høy standard, og totalt 6 sengeplasser. Prisen gjelder for 4 personer, ekstra pr person pr døgn ved flere personer. Se prisliste nedenfor.

Bestillingsinformasjon og priser:
Frokostbrett kan bestilles. Priser er inklusive sengetøy, men ikke vask. Vask kan bestilles. Oppredde senger kan også bestilles. Se prisliste.

Denne enheten må bookes for minimum 3 netter i perioden juni-august.

Skarven

Skarven (2019) er en stor hytte med 3 doble soverom, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Hytta har fin beliggenhet ved sjøen, og litt avskjermet fra resten av Elfis. ...Les mer

Campinghyttene Huldra og Havfrua

Små søte campinghytter med dobbeltseng (5 m lang og 2,60 m bred). Benk og bord. Dusj og toalett i fellesbygg like ved. Mat kan lages på "skråplanet" i fellesbygget. ...Les mer

Annekset

Lite rom i anneks for de som ønsker et enkelt alternativ. 2 sengeplasser. Ligger rett ved Ragnhildstua, så det er naturlig å leie disse to sammen. Dusj/toalett tilgjengelig et lite stykke unna, men ikke kjøkken. ...Les mer

Ragnhildstua

Hytte med anneks. Anneks med dobbeltseng gir to ekstra sengeplasser (totalt 8 sengeplasser). Prisen gjelder 4 personer. Ekstra pr person pr døgn ved flere personer. Pris ekstra for anneks er kr 300 /døgn. ...Les mer

Kaistua

Overnatting i kaihus på brygga - helt i vannkanten - for to personer. Kaihuset har på kort tid blitt Elfis mest populære enhet - en liten perle langs Kystriksveien. Dobbeltseng (sovesofa), minikjøkken med kjøleskap og kokeplate. Wc og dusj i servicebygg. ...Les mer

Naustet 1 og 2

To leiligheter i 2 etasje av Naust, med eget bad/kjøkken. Familiekøye med 3 sengeplasser, men også mulighet for å bruke sovesofa. Prisen gjelder for 3 personer, ekstra pr person pr døgn ved flere personer. ...Les mer

Arvidbrygga

Flott beliggenhet helt nede i fjæra med ett soverom, hems, bad, kjøkken og toalett. Høy standard, og totalt 6 sengeplasser. Prisen gjelder for 4 personer, ekstra pr person pr døgn ved flere personer. ...Les mer