elfis20_web

Lite rom i anneks for de som ønsker et enkelt alternativ. 2 sengeplasser. Ligger rett ved Ragnhildstua, så det er naturlig å leie disse to sammen. Dusj/toalett tilgjengelig et lite stykke unna.

Bestillingsinformasjon og priser:
For de som ønsker å ha tilgang til kjøkken for å lage egen mat, så finnes dette på «skråplanet» (mot et lite gebyr). På skråplanet er det også mulig å spise. Frokostbrett kan bestilles. Priser er inklusive sengetøy, men ikke vask. Vask kan bestilles. Oppredde senger kan også bestilles. Se prisliste for alle priser.

 

Skarven

elfis_nyenhet02

Skarven (2019) er en stor hytte med 3 doble soverom, fullt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, vaskemaskin og tørketrommel. Hytta har fin beliggenhet ved sjøen, og litt avskjermet fra resten av Elfis. ...Les mer

Campinghyttene Huldra og Havfrua

17_red

Små søte campinghytter med dobbeltseng (5 m lang og 2,60 m bred). Benk og bord. Dusj og toalett i fellesbygg like ved. Mat kan lages på "skråplanet" i fellesbygget. ...Les mer

Annekset

elfis20_web

Lite rom i anneks for de som ønsker et enkelt alternativ. 2 sengeplasser. Ligger rett ved Ragnhildstua, så det er naturlig å leie disse to sammen. Dusj/toalett tilgjengelig et lite stykke unna, men ikke kjøkken. ...Les mer

Ragnhildstua

elfis04

Hytte med anneks. Anneks med dobbeltseng gir to ekstra sengeplasser (totalt 8 sengeplasser). Prisen gjelder 4 personer. Ekstra pr person pr døgn ved flere personer. Pris ekstra for anneks er kr 300 /døgn. ...Les mer

Kaistua

elfis22_web

Overnatting i kaihus på brygga - helt i vannkanten - for to personer. Kaihuset har på kort tid blitt Elfis mest populære enhet - en liten perle langs Kystriksveien. Dobbeltseng (sovesofa), minikjøkken med kjøleskap og kokeplate. Wc og dusj i servicebygg. ...Les mer

Naustet 1 og 2

Ligger på "Skråplanet" i Naustet

To leiligheter i 2 etasje av Naust, med eget bad/kjøkken. Familiekøye med 3 sengeplasser, men også mulighet for å bruke sovesofa. Prisen gjelder for 3 personer, ekstra pr person pr døgn ved flere personer. ...Les mer

Arvidbrygga

elfis10_web

Flott beliggenhet helt nede i fjæra med ett soverom, hems, bad, kjøkken og toalett. Høy standard, og totalt 6 sengeplasser. Prisen gjelder for 4 personer, ekstra pr person pr døgn ved flere personer. ...Les mer