elfis10_web

Hytter og leiligheter på Helgelandskysten

Elfis Sjøstuer ligger vakkert til på Herøy, på Helgelandskysten, like utenfor Sandnessjøen.  Dette er en unik perle hvor hver overnattingsenhet er unik.  Du kan velge mellom små hytter (pods) eller større enheter hvor hele familien kan bo og lage egen mat.  Elfis Sjøstuer ligger ved sjøen og har flott utsikt. 

Anlegget holder åpent mellom 1 mai – 1 oktober, og i påska. Vær oppmerksom på at det er en minimum 2 netters booking på enhetene Ragnhildstua, Skarven og Arvidbrygga. 

Ankomst og nøkler

Vertskapet bor like ved hytta, og nøkler avhentes her. Gi gjerne beskjed om sein ankomst.

Praktisk informasjon: Sengetøy, vask og utstyr

Både hytte og leiligheter er fullt utstyrt med kjøkken og bad. Tepper og puter finnes i alle enhetene, og sengetøy er inkludert i prisene på alle enheter. Det forutsettes at de besøkende vasker selv etter opphold, men dette kan også bestilles. Se prisliste.

I enhetene Kaistua, Sommerstua, og campingpodsene er det ikke kjøkken eller dusj/wc. Tilgang til dusj/wc for disse enhetene er i Naustet. For de som ønsker å ha tilgang til kjøkken for å lage egen mat, så finnes dette på «skråplanet» . På skråplanet er det også mulig å spise.

Fellestoalett i Naustet:

elfis04

Frokost

Frokostbrett kan bestilles. Se prisliste.

Dere møtes på skråplanet !

På Elfis møtes dere på skråplanet ! Sosial og skrå møteplass for grupper og bedrifter som ønsker en spesiell ramme rundt sitt møte eller sosiale arrangement. Kanskje har også verten en og annen overraskelse i ermet !

Dere møtes på Skråplanet !

Les mer her.