elfis10_web

Hytter og leiligheter på Helgelandskysten

Elfis Sjøstuer kan tilby overnatting i hytte og rorbu, små koselige campinghytter (campingpods), samt 2 leiligheter i Herøy på Helgelandskysten i Nordland. De to leilighetene ligger i 2 etasje av et nyrestaurert naust helt ned mot sjøen og har 4 sengeplasser hver. Anlegget holder åpent mellom 1 mai – 1 oktober, og i påska. 

Hyttene og leilighetene ligger usjenert til i en liten bukt, helt nede ved vannkanten. Hytta (Ragnhildstua) ligger litt oppe i terrenget, også den med fantastisk utsikt over sjøen – Ragnhildstua har 4 sengeplasser og to soverom. Til enheten kan anneks leies til kroner 300,- med to sengeplasser.

Ankomst og nøkler

Vertskapet bor like ved hytta, og nøkler avhentes her. Gi gjerne beskjed om sein ankomst.

Praktisk informasjon: Sengetøy, vask og utstyr

Både hytte og leiligheter er fullt utstyrt med kjøkken og bad. Tepper og puter finnes i alle enhetene, og sengetøy er inkludert i prisene på alle enheter. Det forutsettes at de besøkende vasker selv etter opphold, men dette kan også bestilles. Se prisliste.

I enhetene Kaistua, Sommerstua, og campingpodsene er det ikke kjøkken eller dusj/wc. Tilgang til dusj/wc for disse enhetene er i Naustet. For de som ønsker å ha tilgang til kjøkken for å lage egen mat, så finnes dette på «skråplanet» . På skråplanet er det også mulig å spise.

Fellestoalett i Naustet:

elfis04

Frokost

Frokostbrett kan bestilles. Se prisliste.

Dere møtes på skråplanet !

På Elfis møtes dere på skråplanet ! Sosial og skrå møteplass for grupper og bedrifter som ønsker en spesiell ramme rundt sitt møte eller sosiale arrangement. Kanskje har også verten en og annen overraskelse i ermet !

Dere møtes på Skråplanet !
Dere møtes på Skråplanet !

Les mer her.