Fjelltur: De Syv Søstre

Publisert: 17. november 2016

Elfis er et perfekt utgangspunkt for å oppleve en av Helgelands mest spektakulære topper – De Syv Søstre. Tar du ferga over til Søvik er det kun noen hundre meter til parkeringa til den sydligste toppen – Stortinden. Så ligger de ...Les mer

Dønnamannen – en av Helgelands mest populære fjelltopper

Publisert: 17. november 2016

Dønnamannen (858 m.o.h) er en av Helgelands mest spektakulære topper, og utgangspunktet for å gå opp fjellet ligger kun noen kilometer fra Elfis. Dønnmannen er regnet som en krevende tur, og en bør være fjellvant. ...Les mer

Herøy – et sykkeleldorado

Publisert: 17. november 2016

Herøy er et perfekt utgangspunkt for øyhopping med sykkel på Helgeland. Vi gir dere gode tips til turen, og har sykler til utleie. ...Les mer

Etcetera – Norges mest spektakulære blomsterbutikk ?

Publisert: 17. november 2016

Besøk denne fantastiske blomsterbutikken på Herøy som er drevet av mange ganger norgesmester i blomsterdekorering. I tillegg til et rikt utvalg av blomster har butikken også interiør, lakris og skjokolade. Ta turen innom for det lille ekstra. ...Les mer

Seløy Kystferie – friske turer med RIB

Publisert: 17. november 2016

Seløy Kystferie kan tilby freske turer i øyriket rundt Herøy og Sandnessjøen. Her ute kan du oppleve storhavets krefter, besøke spennende fiskevær, og høre historier fra det tøffe livet til fiskebonden. ...Les mer